CLOSE MENU MUUNTOSÄHKÖ OY - TRAFOX
Niittylänpolku 4 PL 10 00621 Helsinki
p. 0207 933 700 | sales@trafox.fi

3-vaiheiset Tehomuuntajat

Valmistamme 3-vaiheisia tehomuuntajia 6,3kVA:sta 2MVA:han saakka. Valikoimaamme kuuluvat teho- ja ekosarjat, säästökytketyt sekä häiriönvaimennusmuuntajat. Tehosarjan muuntajat on suunniteltu kustannustehokkaiksi ja vastaavasti ekosarja, erittäin vähähäviöiseksi.

Vakiona rakenne on avoin IP00, mutta saatavissa aina IP65 saakka. Tehosarjan muuntajissa on erilliset ensiö- ja toisiokäämit ja se muodostaa suojaerotetun verkon.

Muuntajat on tarkoitettu kohteisiin, joissa tarvitaan jännitteen nostamista tai laskemista tai kun muuntaja toimii suojaerotusmuuntajana. Jos jännitteen muutos ei vaadi suojaerotusta, ratkaisuna voi olla säästökytkettymuuntaja, joka on kooltaan pienempi ja kustannustehokkaampi. Käyttökohteita ovat teollisuuden, rakennusteollisuuden, energiatekniikan ja laivateollisuuden mitä erilaisimmat sovellukset, kuten sähkömoottorit, kompressorit, jäähdytysjärjestelmät tai IT- / TN-S verkon muodostaminen. Muuntaja voidaan valmistaa tilauksesta eri jännitteille ja taajuuksille ja varustaa esimerkiksi staattisella suojalla ensiön ja toision välille, erilaisilla säädöillä, väliulostuloilla, pyörillä tai muilla asiakkaan määrittämillä lisävarusteilla.

 

Technical data

Ensiöjännite: Max. 3,3kV
Toisiojännite: Max. 3,3kV
Teho: 6,3kVA … 2MVA
Kytkentäryhmä: Dyn11 vakiona
Taajuus: 50/60Hz
Kotelointiluokka: IP00 … IP65
Eristysjännite: 3kV AC
Eristeluokka: T60/H
Käyttölämpötila-alue: -20 … +60°C
Normit: IEC60076/IEC726 (tarvittaessa myös muut normit: DNV, LRS…)
Asennus: Ruuvikiinnitys
Lisäosat: Katkaisijat, suojat, kytkentävirranvaimennuspiirit, eristystason- ja vikavirranvalvontareleet