CLOSE MENU MUUNTOSÄHKÖ OY - TRAFOX
Niittylänpolku 4 PL 10 00621 Helsinki
p. 0207 933 700 | sales@trafox.fi

News

Muuntosähkö Oy – Trafox laajentaa toimintaa Joensuun alueella.

Trafox on Muuntosähkö Oy:n tuotemerkki, jonka alla kehitämme ja valmistamme yli 70 vuoden kokemuksella korkealaatuisia muuntajia, kuristimia, suodattimia sekä Trafox Superintend® -valvontalaitteita. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Helsingissä (Suomi), Joensuussa (Suomi), Viljandissa (Viro) sekä Suzhoussa (Kiina).

Pystyäksemme vastaamaan jatkossa yhä paremmin sekä kotimaan, että vientiasiakkaidemme tarpeisiin, kasvatamme Trafox Groupin kokonaistuotantoalaa 23000 m2:iin, avaten Joensuun alueelle uuden, 4000m2:n tehtaan, jonne tulemme siirtämään suuremman virta- ja kokoluokan Trafox muuntajien ja Trafox kuristimien valmistuksen!

Varmistaaksemme tuotteidemme laadun ja turvallisen kehityksen myös jatkossa, aloitamme uuden tehtaan valmistelut investoimalla uusiin koneisiin ja kansainvälisten sähkönormien vaatimiin testauslaitteisiin. Näiden tärkeiden alkuvalmistelujen jälkeen aloitamme tuotannon kolmessa eri vaiheessa:

  1. Syksyllä 2024 Trafoxin ilma- ja vesijäähdytetyt Tehoelektroniikan kuristimet – max 3kA.
  2. Seuraavana Trafoxin ilma- ja vesijäähdytetyt Tehomuuntajat, kokoluokaltaan 500kVA – 3MVA.
  3. Kolmantena Trafoxin Keskijänniteverkon kuristimet – max 11kV.

Tehtaan käyttöönoton arvioimme olevan kokonaisuudessaan valmis noin kahden vuoden kuluttua.

Tämän huomattavan lisäkapasiteetin myötä, tulemme uudelleenjärjestelemään myös Joensuun nykyisen tehtaan, takaamalla lisää tilaa jo nyt voimakkaasti kasvavalle valvontalaitetuotannollemme. Innovatiiviset Trafox Superintend vikavirran- ja eristystasonvalvontalaitteemme ovat asiakkaidemme käytössä kymmenissä tuhansissa eri teollisuuden, sairaaloiden, sähköajoneuvojen latauslaitteiden, uusiutuvan energian, laiva-, rakennus- ja raskaan teollisuuden käyttökohteissa ympäri maailman.

 

Ystävällisin terveisin,

Jyri Taskinen
Toimitusjohtaja

TRAFOX_TIEDOTE_FI_060224 (pdf)

TRAFOX_RELEASE_EN_060224 (pdf)

 

 

 

 

« Back to news